Hej, planuje zmianę okucia w tym sezonie i chciałem się poradzić który zakup byłby lepszy, może ktoś z was jeździ na takim zestawie to prosiłbym o podesłanie fotki.
Zakupione felgi mają ET43 zatem są większe od oryginału o 1mm wiec pasuje założyć dystanse. 10 czy 15mm doradzacie?
Pozdrawiam
1.
2.
3.
Tu są fotki mojego tolka na felgach nr.2 bez żadnych dystansów. Proponowano mi założyć dystans 20mm na tył i 13mm na przód ale jeszcze się nad tym zastanawiam. Na żywo wyglądają o wiele lepiej i nie żałuję zakupu. Jeszcze jak dołożę dystans to będzie naprawdę super jak na 16" według mnie. Widziałem tez samochody na felgach numer 3 i w ogóle mi się nie podobają.
Tak wiec zastanawiałbym się pomiędzy 1 a 2.
Jeszcze gdzieś kiedyś na forum takie oto zdjęcia wstawiałem, właśnie sobie przypomniałem
Dzięki, właśnie o to mi chodziło. Chciałem zobaczyć jak wyglądają na aucie. No to będę miał lekki zgryz bo podobają mi się wszystkie modele a wybrać trzeb jedną
Ja ma komplet z pierwszego zdjęcia dobra i mocna felga ale dystans musi być ja mam z tylu 20 mm a na przód już leżą w domu do założenia kupiłem je na Allegro z tylu już są rok i jest ok:)