No w sumie chorobcia masz dobre wrażeniesz.p.bartek pisze:Czy mam dobre wrażenie że jeden z przewodów który wchodzi do zaworu (ten po lewej) jest zasyfiony na zielono?
Jakoś nie przyuważyłem. Czy to może być miejsce wycieku wobec tego ?No w sumie chorobcia masz dobre wrażeniesz.p.bartek pisze:Czy mam dobre wrażenie że jeden z przewodów który wchodzi do zaworu (ten po lewej) jest zasyfiony na zielono?
Jakoś nie przyuważyłem. Czy to może być miejsce wycieku wobec tego ?
http://www.allegro.pl/item616540493_spr ... _nowe.html
. Ustawiam temp na 18,5 C dmuchawa mało głowy nie urwie a powietrze jakie leci jest ciepłe, można wyczuć tylko odrobinke chłodu. Powiedzcie zatem jaka moze byc tego przyczyna bo nie znam sie na dzialaniu klimy, czy trzeba ja nabic tym srodkiem i bedzie oki???gurszczak pisze:niech sprawdzą ilość odczynnika w klimie
Ale pewnie własnie jego brak a raczej niedostateczna ilość spowodowała że klima nie chłodzi. Na twoim miejscu bym jej teraz nie włączał bo możesz zatrzeć sprężarkę i niepotrzebne koszta gotowe. Tak jak pisałem wcześniej w innym poście, zobacz czy nie masz zielonych nalotów w okolicach chłodnicy (po lewej stronie).