Ja wymieniałem u siebie błotnik, ale było to jakieś 2 lata temu i zwyczajnie nie pamiętam jak to wyglądało to raz. Druga sprawa, że ja wtedy wymieniałem zderzak i całe wzmocnienie czołowe, więc tak czy owak wsio demontowałem 
Ja wymieniałem u siebie błotnik, ale było to jakieś 2 lata temu i zwyczajnie nie pamiętam jak to wyglądało to raz. Druga sprawa, że ja wtedy wymieniałem zderzak i całe wzmocnienie czołowe, więc tak czy owak wsio demontowałem 

Będziesz zatem musiał zderzak zrzucić przynajmniej częściowo po tej stronie, po której masz błotnik do wymiany.DzieX pisze:Od góry wzmocnienie jest na pewno przykręcone do błotnika.

Przecież to nie statek kosmiczny - wszystkie śruby na wierzchu, dobrze widoczne. W praniu wyjdzie, co trzeba zdemontować.
za 2 godziny biore sie do pracy
vwir pisze:Przez ten czas co debatujecie na ten temat błotnik byłby już dawno wyciągniętyPrzecież to nie statek kosmiczny - wszystkie śruby na wierzchu, dobrze widoczne. W praniu wyjdzie, co trzeba zdemontować.

DzieX pisze:vwir pisze:Przez ten czas co debatujecie na ten temat błotnik byłby już dawno wyciągniętyPrzecież to nie statek kosmiczny - wszystkie śruby na wierzchu, dobrze widoczne. W praniu wyjdzie, co trzeba zdemontować.
Widzę że autor ma ochotę podyskutować zamiast zrobić i pyta o różne rzeczy ale to nie mój błotnik i nie mój problem