Słuchajcie, mam dziwny problem. Włączyłem sobie auto-lock powyżej 15 km/h. Teraz ruszam, auto zamyka się, ale przód się otwiera, tył zostaje zamknięty. Zatrzymuje się na światłach, ruszam znowu przód się zamyka i otwiera (tył jest cały czas zamknięty) i tak w kółko.. Co ciekawe bo jak próbuję zamknąć przyciskiem przy sterowaniu szybami, efekt jest ten sam, zamyka się całość, a przód od razu otwiera.
Popraw wszystkie luty na płytce, u mnie pomogło. Dzialalo pół roku pozniej sprzedalem auto i z tego co wiem nadal działa. Czasami wyrabia się też plastikowe kółko ktore odpowiada za załączenie mikrowłącznika.
Zimne luty to jedno, wyrobiony jeden z mikrostyków to dwa, a zniszczone ścieżki na płytce to trzy. Suma nie daje szans na reanimację, mimo że próbowałem
Ja kupiłem już raz zamiennik po dwóch tygodniach się popsuł,stary oryginalny zamek po mojej ingerencji działa od półtora roku,jak kiedyś padnie to tylko używkę kupię
No przecież nikt nie obiecywał nam że będzie łatwo
Z tymi zamiennikami to chyba zależy jak się trafi. Wrzucałem x lat temu do siebie zamiennik zamka kierowcy jakiejś francuskiej firmy AQ i odpukać działa do dziś elegancko Oryginał natomiast leży i czeka na reanimację jak zajdzie taka potrzeba