Witam. Jaki polecacie interfejs diagnostyczny do samochodów grupy VW. Jest tego na allegro bardzo dużą są jakieś różnice w tych interfejsach ? Na co należy zwrócić uwagę ?.
Posiedziałem na stronce www.viaken.pl i wogóle nie mam pojęcia o co chodzi
Trzeba kupić kabel a skad bierzecie oprogramowanie? I jaka jest pewność, że to będzie działało i dokładnie wszystko diagnozowało?
Sorki ale wogóle sie na ty nie znam
TOMMI pisze:Posiedziałem na stronce www.viaken.pl i wogóle nie mam pojęcia o co chodzi Trzeba kupić kabel a skad bierzecie oprogramowanie? I jaka jest pewność, że to będzie działało i dokładnie wszystko diagnozowało? Sorki ale wogóle sie na ty nie znam
No właśnie chodzi o to żeby pasował a kolega właśnie zakupił i jest już sprawdzone i pewne ze działa. A co do oprogramowania to trzeba gdzies zakupic hihihihi albo gdzies poszukac i sciagnac za freee
A ja mam wlasnie Viakena KKL pod USB i w Tolku nie chce mi się łączyć z modułem komfortu ani z klimatronikiem - ktos zasugerował, że to wina wlasnie interfejsu...
Dodam że w audi A4 i A8 z lat -97-99 nie ma z tym problemu.
viaken robi bardzo dobre interface'y. tylko uwaga bo w ich ofercie sa równiez te chińskie, trzeba przy zamówieniu zaznaczyć żeby dali ten swojej produkcji.
Gambler pisze:A ja mam wlasnie Viakena KKL pod USB i w Tolku nie chce mi się łączyć z modułem komfortu ani z klimatronikiem
i tak, i nie bo u mnie to samo było.
Vag 1.5.5.1 się połączył ale to już drogi sprzęt używany w ASO.