zresztą kobiety przeważnie oczami kupują auta - moje punto sporting kupiła odemnie dziewczyna z powodu tego że było......... żółte

uczucie jakby miało odlecieć
nie mówię, że złe, ale ja bym wybrał jednak coś innego. Wiadomo, codziennie się tak szybko tym nie jeździ, szczególnie jak auto do miasta, ale jednak...

Jednak na minus dla mnie wyposażenie, a środek strasznie plastikowy. Jednak jak dla kobiety do miasta to w sam raz
Zaparkować łatwo, pali mało i za tą kasę to młodą Pandę można kupić - czego chcieć więcej
Nie obrażaj kolegów z forum, jak Bonbini to zdanie zobaczy to strach się baćJaguar_master pisze:Silnik SDI jest bez turbo nie mylę się koledzy? i ma coś kolo 70 koni. Da się tym wyprzedzić ?
On potrafi zapitalać 150km/h lewym pasem aż miło hehe
Dynamika pierwsza klasa nie jest, ale wyprzedzić się da 

wiec do tego samochodu nawet nie wsiadałem. Dalej Rura po komisach. Znalazłem ibize 1.2 czerwona, chyba bylo napisane na niej MPI. Myślę wsiadam przejadę sie wreszcie jakimś samochodem którego szukam. Zachodze do biura, mówię do chłopa że interesuje mnie czerwona ibiza i nagle telefon chlopa, przeprosił mnie i powieedział żę minutkę mu to zajmie. Poszedłem z kolegą zapalić papierosa, zapałem drugiego papierosa i dalej nawija przez telefon, wkurwiłem sie pojechałem juz do domu. Obsługa FATALNA. I w taki sposób nic nie znalazłem, chyba musi być duży popyt na te samochody
, ani jeden PANDY.