Witam Forumowiczów mam pytanie czy ktoś widział gdzieś angel eye's albo soczewki do toledo rok 94 ?? Cały czas szukam i niemogę znaleźć nigdzie a bardzo mi zależy alby zmienić lampy na niestandardowe z góry Dziękuje
kinio ma ale narazie nie chce ich sprzedać bo ma zamiar je wykorzystać jeszcze raz w swoim tolku juz pytałem bo też chce zmienić, jakby gdzieś sie pojawiły podobne lampy to dam znać i o to samo proszę pozdro
takie lampy nie istnieja w żadnej ofercie, ani przód ani tył
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
dokladnie....soczewka z Punto pasuje do lamp 1L...ale wiadomo to juz sa koszta, poniewaz trzeba klosze wypolerowac, kupic soczewki, przerobic troche lampe...itp.. kiedys rozmawialem z jednym kolesiem to mowi ze zrobienie takich lamp to w granicy 1000-1200 zł..
>>Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno.. a Opla?? Bo ma poczucie humoru<<