[1L] Wskaznik poziomu paliwa / rezerwa

Tematy ogólno-techniczne

Moderatorzy: Sony, CYRULIK, remiq, Roxon40, peter174

[1L] Wskaznik poziomu paliwa / rezerwa

Postprzez Pablo_0043 » 7 października 2008, o 19:55

Od kilku dni zauwazylem cos dziwnego we wskaziku od poziomu paliwa. Otóz moja wskazowka nie schodzi ponizej rezerwy i dopiero zapala sie pomaranczowa kontrolka ze trzeba zatankowac tylko jakies 2-3 mm nad "wlasciwa" rezerwa auto juz nie ma paliwa.. Wiadomo auto juz trzeba zatankowac... Co to moze byc?... :cry:
Ostatnio edytowano 16 sierpnia 2012, o 17:47 przez Pablo_0043, łącznie edytowano 3 razy
Avatar użytkownika
Pablo_0043
Forumowicz
 
Posty: 351
Dołączył(a): 30 września 2008, o 20:07
Lokalizacja: Głogów
Car:
Engine:

Postprzez SMILE » 7 października 2008, o 20:34

pływak łapie zawiechę.. albo inny diabeł
SMILE
Forumowicz
 
Posty: 312
Dołączył(a): 25 maja 2008, o 16:54
Lokalizacja: Józefów/ Mińsk
Car:
Engine:

Postprzez Pablo_0043 » 7 października 2008, o 20:40

mechanik powiedzial ze wskaznik jest walniety czy cos takiego... :-/
>>Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno.. a Opla?? Bo ma poczucie humoru<< :)
Avatar użytkownika
Pablo_0043
Forumowicz
 
Posty: 351
Dołączył(a): 30 września 2008, o 20:07
Lokalizacja: Głogów
Car:
Engine:

Postprzez SMILE » 7 października 2008, o 20:48

bo już czuje łatwą kasę :) czyli chyba to o czym piszę- pływaczek
SMILE
Forumowicz
 
Posty: 312
Dołączył(a): 25 maja 2008, o 16:54
Lokalizacja: Józefów/ Mińsk
Car:
Engine:

Postprzez Pablo_0043 » 8 października 2008, o 15:02

czyli tzreba to wymienic i powinno byc dobrze :-)
>>Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno.. a Opla?? Bo ma poczucie humoru<< :)
Avatar użytkownika
Pablo_0043
Forumowicz
 
Posty: 351
Dołączył(a): 30 września 2008, o 20:07
Lokalizacja: Głogów
Car:
Engine:

Postprzez SMILE » 9 października 2008, o 10:47

może nie koniecznie wymienić,ale spróbować wyczyścic.
SMILE
Forumowicz
 
Posty: 312
Dołączył(a): 25 maja 2008, o 16:54
Lokalizacja: Józefów/ Mińsk
Car:
Engine:

Postprzez Pablo_0043 » 9 października 2008, o 14:10

musze sprobowac bo po co kase tracic a jak to nic nie da to juz bede musial wymiecic na new...
>>Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno.. a Opla?? Bo ma poczucie humoru<< :)
Avatar użytkownika
Pablo_0043
Forumowicz
 
Posty: 351
Dołączył(a): 30 września 2008, o 20:07
Lokalizacja: Głogów
Car:
Engine:

Postprzez SMILE » 9 października 2008, o 18:37

To chyba tak czesto sie nie psuje,proponowałbym poszukac uzywki jak nie da sie zrobic starego.
SMILE
Forumowicz
 
Posty: 312
Dołączył(a): 25 maja 2008, o 16:54
Lokalizacja: Józefów/ Mińsk
Car:
Engine:

Postprzez Pablo_0043 » 9 października 2008, o 19:50

dzieki za rade ;-)
>>Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno.. a Opla?? Bo ma poczucie humoru<< :)
Avatar użytkownika
Pablo_0043
Forumowicz
 
Posty: 351
Dołączył(a): 30 września 2008, o 20:07
Lokalizacja: Głogów
Car:
Engine:

Postprzez toledziak95 » 9 października 2008, o 19:56

Ja w swoim robiłem, miałem przerwaną ścieżkę. Długo nie podziałało, kupiłem na szrocie używkę za bodajże 40 zł, do dziś śmiga. Tylko trzeba uważać bo jest parę rodzajów pływaków...
Avatar użytkownika
toledziak95
Forumowicz
 
Posty: 401
Dołączył(a): 19 maja 2008, o 21:25
Lokalizacja: Czeremcha/Białystok
Car:
Engine:

Następna strona

Powrót do Ogólne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron