Kable rozruchowe

Tematy ogólno-techniczne

Moderatorzy: Sony, CYRULIK, remiq, Roxon40, peter174

Kable rozruchowe

Postprzez pilina » 24 listopada 2008, o 20:51

Jakie macie, jakie polecacie, czego unikać w natłoku chińszczyzny na rynku itp...

Aż wstyd się przyznać ale takowych nie posiadam a zima przyszła. Wypadałoby kupić a nie wiem zupełnie jakie do mojego TDi :(
pilina
 

Postprzez darkghoust » 24 listopada 2008, o 20:53

viewtopic.php?t=618
Powinny być ok
darkghoust
 

Postprzez SMILE » 24 listopada 2008, o 21:23

minimum 400 amper
SMILE
Forumowicz
 
Posty: 312
Dołączył(a): 25 maja 2008, o 16:54
Lokalizacja: Józefów/ Mińsk
Car:
Engine:

Postprzez gurszczak » 24 listopada 2008, o 22:21

SMILE napisał(a):minimum 400 amper


SMILE ty chyba chcesz TIRa odpalać na tych 400amperach bo moj to nawet na tych zapali....
Pozdrawiam Gurszczak

Obrazek

Gurszczak i jego Hultaj
Avatar użytkownika
gurszczak
Administrator
 
Posty: 644
Dołączył(a): 20 maja 2008, o 06:05
Lokalizacja: Grudusk
Car: Hyundai
Engine: ix35

Postprzez SMILE » 25 listopada 2008, o 10:36

jak kupi 200 A z np Reala to nawet skutera nie odpali, o to mi chodziło.
SMILE
Forumowicz
 
Posty: 312
Dołączył(a): 25 maja 2008, o 16:54
Lokalizacja: Józefów/ Mińsk
Car:
Engine:

Postprzez tony » 25 listopada 2008, o 10:41

lepiej większe - zgadzam się bo połowa nie trzyma parametrów
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
Avatar użytkownika
tony
Administrator
 
Posty: 2725
Dołączył(a): 18 maja 2008, o 20:26
Lokalizacja: Wyszków
Car:
Engine:

Postprzez maniekmc » 25 listopada 2008, o 13:59

Gurszczak sprzedaje cały komplet- więc jak chcesz to wal do niego, za 35zł masz 4 rzeczy- ja biorę!
[center]Obrazek[/center]
Avatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz
 
Posty: 845
Dołączył(a): 19 maja 2008, o 15:02
Lokalizacja: Warszawa
Car:
Engine:

Postprzez SAGAL » 25 listopada 2008, o 17:16

ludzie nie kupujcie gotowych a zwłaszcza tych z biedronek lub innych tanich sklepów najlepsze kable jakie mam i jakie polecam własno róbki polecam jechac do Elektrycznego sklepu wziasc kawał grubego kabla srednica 1-2cm kupic koncówki i najlepszy kabel jaki jest niedługo wstawie fotki swoich kabli kótre zrobiłem
SAGAL
 

Postprzez CYRULIK » 25 listopada 2008, o 21:24

najlepiej to mieć sprawny akumulator :P
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Avatar użytkownika
CYRULIK
Junior Admin
 
Posty: 869
Dołączył(a): 19 maja 2008, o 21:22
Lokalizacja: WPI MAZOWIECKIE (Sułkowice)
Car: Leon Zonki ;)
Engine: Moje S 2,5

Postprzez jeleń » 25 listopada 2008, o 23:32

kable minimum 2metry i minimum fi20 bo do tych z marketu kup sobie odrazu grube rękawice żebyś sie nie poparzył :mrgreen:
jeleń
Avatar użytkownika
jeleń
Forumowicz
 
Posty: 182
Dołączył(a): 29 października 2008, o 10:39
Lokalizacja: ślesin (kuj-pom)
Car:
Engine:

Następna strona

Powrót do Ogólne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

cron